به گزارشایلام بیداربه نقل ازملکشاهی آنلاین، زنان خانه دار، بخش عظیمی از جمعیت شهری وروستایی را تشکیل می دهند.
زنان خانه دار در اقتصادخانواده های شهری وروستایی می توانند نقش سازنده ای را ایفا کنند ودرکنار سایرمنابع درآمدی خانواده ها، کمک هزینه ای برای دخل وخرج خانواده ها حاصل نمایند.
درروستاها، زنان روستایی شهرستان ملکشاهی یکی از منابع انسانی کسب وکار وتلاش وتولید محسوب می شوند، آنها در حیاط خانه یا محوطه اطراف، اقدام به پرورش مرغ خانگی محلی می نمایند واز این راه با تولید گوشت وتخم مرغ، نیاز خانواده به این محصولات را تامین می کنند.
گاهی درحیاط خانه، صنایع دستی مانند چیت بافی برپا می کنند وقالی بافی در اغلب خانه های روستایی هم هنر است، هم تولید وهم درآمد.
ریسیدن پشم وموی گوسفند وبز از دیگر فعالیتهای اقتصادی زنان خانه دار روستایی است.
جاجیم بافی وسایرصنایع دستی بافتنی تقریبا همه اوقات فراغت زنان ودختران روستایی منطقه را پر می کند واین به نوبه خود یعنی اقتصادی بودن خانوار از لحاظ تولید ودرآمد که به همین ترتیب جامعه روستایی را دارای اقتصادی مقاوم وخودکفا ساخته است.
درشهرها نیز زنان خانه دار، اغلب از مهارت خیاطی خود برای کمک به اقتصادخانواده بهره می برند. صنایع دستی کوچک مانند ملیله دوزی در منزل انجام می دهند. درباغچه حیات اقدام به کاشت سبزی و... می نمایند.
روی هم رفته می توان با ترغیب وحمایت از زنان خانه دار در راستای فعالیت های تولیدی وصنایع دستی، می توان اقتصادخانواده ها را بهبود بخشید و برای مقاومتی نمودن اقتصاد جامعه گامی به جلو برداشت.
انتهای پیام/س