ایلام بیدار07:57 - 1394/05/07
مدیرکل اوقاف ایلام:

فعالیت های قرآنی دستگاههای فرهنگی انسجام ندارد

مدیرکل اوقاف ایلام گفت: فعالیت‌های قرآنی پراکنده دستگاه‌های مختلف در ایلام منسجم شود می‌تواند تأثیر بیشتری در امر کیفیت‌بخشی به این برنامه‌ها داشته باشد.

به گزارشایلام بیداربه نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، "حجت‌الاسلام محمد کاروند" مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام با اشاره به اینکه یکی از اقدامات برجسته فرهنگی این اداره کل در بحث تربیت حفاظ قرآن کریم است، گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت حافظان قرآن در کشور این برنامه از 3 سال پیش در مناطق مختلف استان شروع شده است.
وی افراد شرکت کننده در این طرح 160 مربی قرآن دانست و اظهار کرد: بیشتر این مربیان که حافظ 7 تا 8 جزء قرآن کریم هستند هر ساله به منظور کیفیت‌بخشی به سطح آموزش قرآن‌آموزان به دوره طرح تربیت مربی حفظ قرآن در استان قم اعزام می‌شوند.
کاروند با بیان اینکه نزدیک به 3 هزار نفر علاقه‌مند به حفظ قرآن به صورت حضوری و غیر حضوری در کلاس‌های این طرح شرکت‌ می‌کنند، افزود: این کلاس‌ها در روستاها و شهرهای سراسر استان برگزار می‌شود که تمرکز اصلی آن در بقاع متبرکه است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه ایلام با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن در این استان، بیان کرد: برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد انگیزه و رقابت سالم بین جوانان و نوجوانان علاقه‌مند به آموزه‌های قرآنی شود که قطعاً در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تأثیرگذار است و برگزاری این مسابقات از اولویت‌های اصلی سازمان است.
وی با تأکید بر تعامل دستگاه‌های مختلف فرهنگی در اجرای برنامه‌های قرآنی، گفت: انسجام دستگاه‌های فرهنگی در ایلام رضایت‌بخش نیست، البته تشکیل شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی در استان کار خیلی ارزشمندی است ولی تا کنون ما خروجی از این شورا در استان ندیده‌ایم.
کاروند افزود: اگر فعالیت‌های قرآنی پراکنده دستگاه‌های مختلف در ایلام منسجم شود می‌تواند تأثیر بیشتری در امر کیفیت‌بخشی به این نوع برنامه‌ها و در نهایت رسیدن به هدف اصلی که همان ترویج فرهنگ و مفاهیم ارزشمند اسلامی و قرآنی در جامعه است داشته باشد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه ایلام با اشاره به مشکلات اعتباری موجود برای اجرای برنامه‌های قرآنی این نهاد و عدم اختصاص بودجه از محل اعتبارات شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی این استان، گفت: برنامه‌های قرآنی اوقاف از محل اعتبارات سازمانی صورت می‌گیرد هرچند سال گذشته مبلغ 5 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی برای برنامه‌های کل استان در نظر گرفته شد و البته تخصیص داده نشد.
وی با بیان اینکه راه حل رفع این مشکلات ارتقاء و بهبود عملکرد شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی در ایلام است، ادامه داد: باید همه دستگا‌ه‌های مرتبط در این شورا به صورت یکسان دخل و تصرف داشته باشند.
کاروند به ترویج وقف‌های قرآنی در این استان اشاره و بیان کرد: از سال‌های گذشته این نوع وقف در استان رواج پیدا کرده که نسبت به سایر وقف‌ها رشد خیلی خوبی داشته است مثل وقف منزل مسکونی برای فعالیت‌های قرآنی، به نظر من اگر در این زمینه تبلیغات مناسبی صورت گیرد مردم این آمادگی را دارند که همکاری کنند.

 

انتهای پیام/ی