به گزارش ایلام بیدار، موسویلاری در مصاحبه با ایلنا مدعی شد: بالاخره مدیریت محلی توسط استانداران، فرمانداران یا بخشداران باید پا به پای دولت حرکت کند. یکی از انتقادات جدی که در حال حاضر وجود دارد، این است که خیلی از این مدیران محلی یعنی حدود ۷۵ درصد آنها افرادی هستند که با مشی دولت و دیدگاههای دولت همراه نیستند.
وی ادامه میدهد: هماکنون در بسیاری از شهرستانها بخش عمده نیروها معتقد به مشی دولت نیستند که این مسئله یک چالش پیش روی دولت محسوب میشود که باید وزیر کشور و معاون سیاسی او به آن بپردازد.
عضو افراطیون مجمع روحانیون در ادامه در پاسخ این سؤال که برخی معتقدند نیروهای اصلاحطلب نقش بهسزایی در پیروزی روحانی در انتخابات سال ۹۲ داشتند، اگر بخواهیم این رابطه را دو طرفه تعریف کنیم، دولت تاکنون چقدر پیگیر مطالبات اصلاحطلبان بوده است؟ گفت: در این رابطه باید بحث را از هم جدا کرد؛ اول اینکه اصلاحطلبان از شخص رئیس دولت حمایت کردند و حمایت اصلاحطلبان باعث شد تقریبا معادله انتخابات به هم بریزد. نتیجه تدبیر اصلاحطلبان هم دولتی شد که امروز با آن سر و کار داریم. بحث دیگر این است که دولت چقدر نگاه اصلاحطلبانه دارد. واقعیت این است که به دلیل مشکلاتی که پیش پای دولت قرار داشته، خیلی از مسائل همچنان باقی است. دولت هنوز در حوزههای بسیاری با وعده آقای روحانی در میتینگهای انتخاباتی فاصله زیادی دارد. معتقدم آقای روحانی هنوز به طور کامل موفق نشده منویات خود را محقق کند، دولت به همین نسبت و بلکه بیشتر با استقرار دیدگاههای اصلاحطلبان هم فاصله دارد.
به نوشته کیهان، یادآور میشود افراطیون مدعی اصلاحات از ابتدا بنای خود را بر تحت فشار گذاشتن دولت و بدهکار نگه داشتن آن در زمینه عزل و نصبها و مطالبات گذاشتهاند تا بدین ترتیب باج بیشتری گرفته و در عین حال مسئولیت عملکرد دولت را نیز بر عهده نگیرند.
موسوی لاری در حالی که گروه متبوع وی یکی از ارگان رفتارهای به دور از عقلانیت و قانونگرایی و آمیخته با ساختارشکنی در سال ۸۸ بود، به ایلنا میگوید: همیشه گفتهایم علاقمندیم اصولگرایان معتدل، صدای غالب جریان اصولگرایی باشند، نه جریان افراطی و ساختارشکن. جریان افراطی همانطور که به خودشان لطمه میزنند، به معنای عام به اصولگرایان هم آسیب میرسانند. افراطیگرایی و چارچوب نداشتن و فقدان اصول، از عواملی بوده که تاکنون اصولگرایان از آن ضربه خوردند. از حضور عقلای جریان اصلاحات در صحنه استقبال میکنیم، چون احساس میکنیم آنها به اصل رقابت وفادار هستند. همه حرف ما این است؛ جریانهایی که به اصل جمهوری اسلامی وفادارند و قانون اساسی را به عنوان میثاق ملی قبول دارند، باید به صحنه آمده و با یکدیگر به رقابت بپردازند. بیش از اینکه اصلاحطلبان نسبت به افراطیون موضع داشته باشند، اصولگرایان معتدل و عاقل باید نسبت به آنها حساسیت نشان دهند، تا آنها بلندگو و سخنگوی جریان اصولگرا تلقی نشوند.
گفتنی است شعار علیه ولایتفقیه و تاکید بر حذف جمهوری اسلامی و اهانت به امام و رهبری و بالاتر از آن هتاکی به ساحت امام حسین(ع) از جمله عملکردهای شرمآور مدعیان اصلاحطلبی در آشوب سال ۸۸ بود ضمن اینکه جماعت افراطیون در مقابل رای مردم- که حقالناس بود- ایستادند.
ایلام بیدار09:45 - 1394/02/07
۹۱ درصد فرمانداران برکنار شدند ۷۵ درصد دیگر هم باید عزل شوند!
در حالی که وزیر کشور میگوید ۹۱ درصد فرمانداران با نظر دولت تغییر کردهاند، وزیر کشور دولت اصلاحات مدعی شد ۷۵ درصد فرمانداران با دیدگاههای دولت همراه نیستند!