ایلام بیدار-مرتضی سبزی::طی روزهای گذشته اخباری مبنی بر حضور یک عنصر فتنه به استان ایلام منتشر شد؛ این عامل فتنه و تبلیغ کننده دین فرقه بهائیت در اولین مطلب خود در سخنانی آشکار مردم ایلام را بی تربیت خطاب کرده است، بیانی که در عمل و تعمیم آن به کل مردم استان مطلبی غیرقابل پذیرش است.
برای مردمانی که صدای آوازه مقاومتشان در دوران جنگ و در برهه کنونی در همه جای ایران شنیده می شود، وصل کردن این گونه اظهارات و این ادبیات خود به دور از ادب و تربیت است.
به راستی باید گفت اگر سختی های پدران و مادران این خطه از ایران اسلامی نبود و ماه ها در کوه های پر از برف این دیار تا ماه های ماه بمب و گلوله و صدا و سرما را تحمل نمی کردند، زادگاه نوری زاد شاید به قول صدام ملعون در همان یک هفته در تصرف بعثی های در ظاهر جدید داعش بود که در این صورت شاید به جای سفر بدون دغدغه به این شهر و آن شهر،اکنون در زیر چکمه های داعشی ها لگد مال می شد.
ایلام و ایلامیان بسیار بزرگتر از آنند که چهره آنان با گفتار نابخردمندانه فتنه گران مخدوش شود؛ برای مردمان ایلام که در زمان جنگ، جنگ با منافق برایشان سخت تر از جنگ هشت ساله بود همین حضور منافقانه را در زندگی امروزی در برابر منافقان نوظهور احساس می کنند.
بیان این گونه اظهارات نابخردمندانه عقب ماندگی فکری فرد را می رساند به طوری که علی رغم گذشت سالیان سال از زندگی اش ولی باز همان رفتارهای بچه گانه دوران کودکی با چرخش روزگارعوض نشده است.
سریال سفرهای نوری زاد در کشور به مانند سریال "همه با همه" ای که تصمیم ساخت آن را داشت؛ همان گونه که از شواهد و قرائن پیداست و جایی که سفر داشته عین همان فیلمی است که ساخته و به دور ریخته شده وی نیز از آن استان ها به دور انداخته شده است.
اما در این جا باید به چند نکته تأکید کرد؛ اول: سکوت تلخ مسئولان استان در قبال این موضوع بود، اگر چه عده ای بر این باورند که محکوم کردن این افراد شخصیت آنان را بزرگتر می کند اما این دلیلی بر سکوت در مقابل توهین ها به مردم استان و علما و مرجعیت نمی شود.
سکوت نه تنها شخصیت آنان را کم نمی کند بلکه جسارت آنان را بیشتر می کند تا حدی که بعدها به ارکان اصلی نظام هم توهین شود اما باز سکوت اختیار شود آن هم در استانی که سابقه سیلی زدن به بنی صدر در کارنامه اش همچون ستاره سهیل می درخشد.
بهتر است مسئولان منافع شخصی را بر مصلحت عمومی قرار ندهند و تنها در لفظ و سخنرانی هایشان شعار سر ندهند تا در زمان های کنونی هویتشان مشخص نگردد.
به راستی ما را چه شده است؟ آیا نباید عکس العملی هر چند ساده و کوتاه گرفته شود؟
به نظر می رسد جریان نفاق و فتنه در رویکرد جدید خود نسبت به مطالبات قوی خود در لایه های گوناگون اجتماعی و در استان های تمام شیعه برنامه ها دارد که سعی دارند ضمن سفر به استان ها و ابراز علاقه کاذب به مردم هم چهره مخدوش خود را ترمیم کنند و هم دست به اهداف پلید خود بزنند.
متأسفانه با روی کار آمدن دولت تدبیروامید فضا برای حضور افرادی که در فتنه 88 فتنه انگیزی از سوی آنها محرز شده بیشتر شده است و انتصاب افراد منتصب به فتنه در ادارت، خود مؤید این نکته است؛ برای دولت یازدهم که شعار اعتدال را یدک می کشد مسئولان در قبال این موضوع درمانده شده و بر زبان آنان مهر زده شده است.
دوم: نقش رسانه ها و مدعیان این عرصه بود که نشان داد در عمل برای مردمانی که از زیبایی هایشان در دفاع مقدس می نویسند اما در این اقدام و توهین به مردم استان سکوت را بر هر چیزی مقدر دانستند؛ مدعیانی که خروار خروار دم از حق مردم می زنند و خود را همیشه مدافع حقوق مردم ایلام فرض می کنند این امتحان عیار آنان را به خوبی نمایان کرد.
این سکوت به این مورد برنمی گردد و در سال گذشته نیز هیچ عکس العملی از سوی رسانه های پرمدعای استان نشان داده نشد و مشخص نیست این سکوت چه وقت خواهد شکست.
سوم: بحث انتخابات، از انجا که ما در سال پیش رو انتخابات مجلس و مهمتر از آن خبرگان رهبری را پیش رو داریم لذا این سفرها جای تفکر بسیاری برای مسئولان دارد تا حواس خود را بیشتر جمع کنند.
در واقع این تحرکات در سال پیش رو می تواند بیانگر حضور جدی عناصر فتنه برای انتخابات بخصوص در ایلام باشد؛ می توان تجسم کرد که این حضور در آستانه انتخابات نشان از طراحی دقیق جریان نفاق در ایلام است.
چیزی که مشخص است این است که این عناصر بدون هماهنگی و پشتیبانی به یک استان ارزشی و ولایتمدار راه پیدا نمی کنند چرا که اگر غیر از این بود سکوت های بسیاری شکسته می شد.
مهره های جریان نفاق همچنان بر مواضع غلط خود پافشاری می کنند و هر از چند گاهی نسبت به متشنج کردن جامعه اقدام می کنند.
اما عناصر فتنه باید بدانند که مردم استان ایلام مردمی ولایتمدار، آگاه و همیشه در صحنه هستند و در مواقع لازم عکس العمل های به موقع نشان می دهند.
انتهای پیام/س