به گزارشایلام بیداربه نقل ازسیروان نوین، سیروان شهرستانی تاریخی است که در 65 کیلومتری شهر ایلام با ویژگی های طبیعی، تاریخی کهن، تفرجگاه ها و میراث فرهنگی متعدد واقع شده است. با همه جاذبه های ذکر شده، متاسفانه هنوز ظرفیت های گردشگری و آثار تاریخی سیروان برای هم وطنان ناشناخته مانده است.
برخی شهروندان سیروانی در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به وجود آثار باستانی متعدد و جاذبه های گردشگری زیاد در منطقه از مغفول ماندن این همه ظرفیت گلایه کردند.
این شهروندان گفتند: وجود بناها و آثار باستانی به جای مانده از دوران قدیم در این شهرستان نمایانگر تاریخ غنی ایران زمین است و این در حالی است که بیشتر آثار تاریخی این منطقه گمنام مانده و توجه چندانی به این آثار نمیشود.
آنها اظهار کردند: این شهرستان با اراضی مستعد کوهپایهای در گذشته و در زمان ساسانیان (قرون اولیه اسلامی) با نام شیروان معروف بوده و به ویژه در دوره خلفا بسیار آباد و معروف بوده است.
آنان با تاکید بر لزوم بازسازی و شناساندن آثار تاریخی و کهن؛ توسعه امکانات را در تفرجگاه های طبیعی این شهرستان خواستار شدند.
یکی از شهروندان سیروانی با اشاره به این که سیروان سالانه به ویژه در ایام نوروز و فصل تابستان میزبان مسافر زیادی از شهرستان های استان و سایر استانها می باشد، می گوید: متاسفانه به دلیل معرفی نشدن آثار و نبود تابلو و نشان های لازم و عدم جاده های دسترسی، کمتر مسافری از این آثار شهرستان دیدن می کند.
وی با اشاره به این که جاذبه های گردشگری سیروان برای شهروندان نقاط مجاور این شهرستان هم گمنام است می گوید: علاوه بر بناهای تاریخی و آثار باستانی، جاذبه های طبیعی در منطقه سیروان گزینه هایی قابل سرمایه گذاری برای توسعه صنعت توریسم به حساب می آیند متاسفانه هنوز گمنام هستند.
این شهروند بیان کرد: گردشگری صنعت پاک است که تحقق آن موجب رونق اقتصادی و در نتیجه توازن در لایه های اجتماعی می شود .
صنعت گردشگری به عنوان متنوع ترین و بزرگترین صنایع درجهان، مهمترین منبع درآمد و ایجاد فرصت های شغلی برای بسیاری از کشورهای دنیا است این صنعت که به عنوان موتور توسعه از آن نام برده می شود، به علت اهمیتی که از نظر اقتصادی، اجتماعی دارد روز به روز بیشتر مورد توجه قرار گرفته و دولتها به آن اهمیت می دهند و امروزه یکی از پایه های اصلی و استوار اقتصاد جهان و از جمله صنایع مهم با رشد سریع در توسعه اقتصادی جهان است که با ایجاد بالاترین میزان ارزش افزوده به صورت مستقیم و غیرمستقیم می تواند سایر فعالیتهای اقتصادی و فرهنگی را تحت تأثیر قراردهد. در تقسیم بندی جهانی پس از نفت و خودروسازی، صنعت گردشگری در رده سوم قرار می گیرد.
غنای تاریخی، فرهنگی، مذهبی و طبیعی شهرستان نوپای سیروان، بر کسی پوشیده نیست و اطلاع رسانی، معرفی، تهیه امکانات و زیر ساخت های آن می تواند در جذب گردشگران موثر باشد.
مسئولان شهرستان، صنعت گردشگری را مورد توجه قرار دهند تا رونق اقتصادی سیروان و نیز کاهش نرخ بیکاری را رقم بزند .
انتهای پیام/ع