به گزارشایلام بیداربه نقل ازایلام رصد،محمد هادی چناری فعال دانشجویی دانشگاه پیام نور استان ایلام اظهار کرد:حضرت آقا از فتنه ۸۸ به عنوان یک بیماری یاد کرده و در نشست با اعضای ستاد ۹ دی قریب به این مضمون فرمودند که فتنه ۸۸ تنها آن چیزی نبود که در خیابان دیده شد..
وی اظهار کرد: تشبیه فتنه به بیماری خطرناک از سوی آقا، بیانگر عمق فتنه و پیچیدگی توطئه ای بود که سال ها برای طراحی و عملیاتی کردن آن تلاش شده بود و در نهایت این توطئه بزرگ و پیچیده در بستر انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اجرا شد.
چناری افزود: در واقع فتنه ۸۸ نه یک بیماری ساده، بلکه محصولی از ترکیب چند بیماری بود که عوارض آن پس از انتخابات ۲۲ خرداد سال ۱۳۸۸ آشکارا ملاحظه شد.
مطالبه دلسوزان انقلاب محاکمه سران فتنه است
این فعال سیاسی گفت: بررسی و تحلیل مجموعه حوادث تلخ و ناگوار پس از انتخابات در کشور که چالش های امنیتی را برای نظام اسلامی به همراه داشت و امنیت ملی را نیز در معرض تهدید قرار داد، نشان می دهد چالشگران نظام اسلامی با ترکیبی عجیب و حیرت انگیز با انگیزه ها، گرایشات و سوابق سیاسی- فکری غیرهمسو در گذشته، جبهه واحدی را علیه نظام اسلامی شکل داده و تحت عنوان مردم به دنبال رسیدن به مقاصد شوم خود هستند.
وی تصریح کرد: کسانی بر روی صحنه فتنه ۸۸ بازیگری کردند که دارای سابقه حضور در جبهه انقلاب و نظام اسلامی بودند.
محمدمهدی چناری ادامه داد: در این فتنه موسوی با هشت سال سابقه نخست وزیری، کروبی با هشت سال سابقه ریاست مجلس شورای اسلامی و چندین مسئولیت دیگر، آقای خاتمی با هشت سال سابقه ریاست جمهوری و چند مسئولیت دیگر و ده ها نفر دیگر که در طی سه دهه حیات جمهوری اسلامی در پست ها و مسئولیت های کلیدی و موثر نظام اسلامی از مقام وزارت و وکالت گرفته تا استاندار و فرماندار بازیگری کرده و برای رسیدن به مقاصد خود به مقابله با نظام اسلامی پرداختند.
وی به اهداف فتنه گران اشاره و بیان کرد: از جمله اهداف این افراد می توان به بازپس گیری قدرت که از سال ۷۶ تا ۸۴ در دست این جریان بود و در انتخابات ۸۴ با شکست این قدرت به جناح رقیب منتقل شد . از اهداف باز پس گیری قدرت هم می توان به تلاس برای سکولاریزه کردن جامعه اشاره کرد که در سال های ۷۶ تا ۸۴ جریان مسلط بر دولت در پی آن بودند.ضمن اینکه مسئله الگو شدن جمهوری اسلامی به عنوان رقیب سلطه جهانی و تلاش بر زوال و تغییر سیاست جمهوری اسلامی هم از اهداف بازیگردانان خارجی فتنه بود.
تحریم ها نتیجه خیانت سران فتنه است
چناری گفت: پس از فتنه ۸۸ معیار حمایت از فتنه و فتنه گران به ادبیات سیاسی کشور ما وارد شد و می توان معیار حمایت از فتنه را، در موضع گیری افراد و جریانات دانست.
وی بیان داشت: این شاخص در بین دلسوزان و وفاداران به انقلاب شاخص مناسبی مشخص بوده، چرا که نمی توان به سادگی از کنار موضع گیری ها گذشت.
این فعال فرهنگی تأکید کرد: ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که جریانی در کشور به دنبال پاکسازی حافظه مردم از فتنه هستند و در این راه با تهمت هایی نظیر دلال فتنه و … به دلسوزان انقلاب سعی در محو این شاخص دارند.
این کارشناس سیاسی اظهار داشت: نیروهای انقلابی و حتی رقبای سیاسی اصلاح طلبان هیچ گاه قصد استفاده ابزاری از فتنه برای حذف رقیب را ندارند و این نکته در صحبت های سران اصلاحات از جمله آقای عارف هم ذکر شده که جناح رقیب به چشم فتنه گر به اصلاح طلبان نمی نگرد.
چناری گفت: اما باز هم معیار همان موضع گیری جریان اصلاحات نسبت به فتنه است که متاسفانه در برخی مواقع از روی غفلت ، ناپختگی سیاسی ویا از روی غرض ورزی سعی در عبور ساده از کنار فتنه دارند که این مورد شک برانگیز است و باید جریان اصلاحات سریع تر نسبت به مرز بندی با فتنه گران اقدام نماید.
وی گفت: در خیانت سران فتنه به اسلام و انقلاب شکی نیست و می توان از جمله نتایج خیانت این افراد به تحریک دشمن در وضع تحریم های بی سابقه علیه کشور اشاره کرد.
چناری ادامه داد: پیچیده شدن پرونده هسته ای کشورمان هم نتیجه خیانت این افراد است.چون نظام قصد داشت با بهره گیری از ظرفیت حضور بی سابقه مردم در انتخابات ۸۸ ادامه مذاکرات را در پیش گیرد که متاسفانه با خیانت این افراد پرونده هسته ای پیچیده تر شد.
وی بیان داشت: ذکر این نکات از این جهت لازم بود تا مشخص شود حکم سران فتنه اعدام است.اما چرا قوه قضاییه اقدامی انجام نمی دهد مطالبه دلسوزان انقلاب از قوه قضاییه می باشد، یه نظر این جانب نظام به دنبال چند هدف از این کار است.
این فعال سیاسی گفت: اولا نظر شورای عالی امنیت ملی بر این است که فعلا این افراد محاکمه نشوند تا در مجامع داخلی و خارجی به چهره های ضد نظام که محاکمه شدند تبدیل نشوند. اصطلاحا نظام قصد ندارد این افراد بت تبدیل شوند.
چناری به تصمیمات شورای عالی امنیت ملی اشاره و بیان داشت: این شورا بالاترین نهاد امنیتی کشور است و متشکل از سران قوا،وزرای مطرح کابینه و … است که بنا به مصلحت پرونده هایی که قابلیت رسیدگی قضایی ندارند به این شورا ارجاع می شود.
فرصت کافی برای توبه به فتنه گران داده شده است
وی افزود: ذکر این نکته به این خاطر با اهمیت بود که اخیرا عده ای از روی ناپختگی سیاسی در تریبون های مختلف می گویند که حبس خانگی سران فتنه خلاف قانون است.در حالیکه این اقدام قانونی بوده و در صورت غیر قانونی بودن تا کنون سران فتنه از طریق وکلای خود اقدام به شکایت علیه نظام می کردند.
محمدهادی چناری فعال دانشجویی ادامه داد: دومین دلیل محاکمه نکردن این افراد این است که نظام قصد دارد با گذشت زمان لایحه های پنهان خیانت این افراد مشخص شود.چیزی که در ابتدای بحث به آن اشاره شد و آن برنامه ریزی پیچیده این افراد بود.
وی گفت: سومین دلیل هم این است که نظام با رافت با این افراد برخورد می کند تا شاید با گذر زمان از اقدامات خود پشیمان شده و به آغوش نظام بازگردند.این اتفاق در گذشته هم سابقه داشته که نظام به معاندان فرصت بازگشت داده است.
چناری فعال فرهنگی در ایلام بیان داشت: برخورد همراه با رافت زمانی صورت می گیرد که این افراد واقعا از اعمال خود پشیمان شده باشند، حال آنکه این افراد به هیچ وجه قصد توبه ندارند.
وی گفت: این نکته هم نباید فراموش شود که نظام تاکنون حداکثر رافت را با این افراد داشته چرا که در بهترین شرایط و فقط در خانه های خود تحت کنترل هستند.
محمدهادی چناری فعال سیاسی و فرهنگی دانشجویی تأکید کرد: اگر نظام این گونه این افراد را کنترل نمی کرد تا کنون توسط کسانی که قصد شعله ور کردن آتش فتنه را دارند و مخالف نظام هستند ترور می شدند.
انتهای پیام/ب