ایلام بیدار10:26 - 1393/08/28
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

به چشم انداز مذاکرات هسته ای خوش بین هستم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:به چشم انداز مذاکرات هسته ای خوش بین هستم.

به گزارشایلام بیداربه نقل از پایگاه مردمی احمد شوهانی،نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوالات نمایندگان مجلس از وزیر امور خارجه اظهار کرد:نمایندگانی که بحث سوال از دکتر ظریف را مطرح می کنند این سوالات از قبل طرح شده و کمیسیون امنیت ملی مجلس حدود 7 یا 8 ماه پیش سوالات از دکتر ظریف را طرح کرده بود که قانع نشده بودند و اکنون همان سوالات قبلی در صحن مجلس طرح می شود. سوال جدیدی طرح نشده است. دکتر ظریف مدتی است که در کمیسیون حضور پیدا نکرده است و بر اساس آنچه که در دستور کار قرار گرفته است قرار است دکتر ظریف به سوالات قبلی پاسخ دهد.

وی ادامه داد:دکتر ظریف کار خود را به خوبی انجام داده و تیم مذاکره کننده با حساسیت از منافع ملی دفاع می کند اما از طرف دیگر حق نمایندگان است که سوالات خود را مطرح کنند.اکنون نیز طرح سوالات قبلی در دستور کار صحن مجلس برای رای گیری قرار دارد.

شوهانی افزود:اگر اینگونه سوالات طرح نشود بهتر است و قطعا تاثیر گذار است و بزرگنمایی می شود و شکاف میان مجلس و دولت را بیشتر می کند و تریبونهای بیگانه بر روی آن مانور می دهند. اگر نمایندگان طرح سوالات را به تعویق می انداختند بهتر بود اما همانگونه که مجالس آمریکا گاهی مقامات دولت آمریکا را به صحن مجلس می کشانند این امر نیز در ایران طبیعی است اما بعید به نظر می رسد طرح سوال از دکتر ظریف تاثیر منفی زیادی داشته باشد اما اگر مطرح نمی شد بهتر بود.

نماینده ایلام.ایوان.مهران.ملکشاهی وسیروان تاکید کرد:به چشم انداز مذاکرات خوش بین هستم وپس از مذاکرات متعدد به نظر می رسد نتایج خوبی حاصل شده است. فضای بین المللی قبلی که علیه ایران بوده است از بین رفته و فضای جدیدی ایجاد شده و ایران برای میزان غنی سازی، تعداد سانتریفیوژها و بحث تحریمها با غرب چانه زنی می کند اگر غرب به ویژه آمریکا کمی با درایت عمل کند توافق تا 24 نوامبر شکل می گیرد و اگر توافق حاصل نشود به دوران قبل بازنمی گردیم .

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان بیان داشت:همانطور که در ایران نیز سیاستهای مجلس و دولت خیلی همسو نیست در آمریکا نیز اگرچه جمهوریخواهان اکثریت را به دست آوردند واختلافات با دولت آمریکا دارند اما در مسائل کلی با دولت آمریکا هماهنگ می شود و دولت آمریکا تضمین کننده آن خواهد بود. پیروزی جمهوریخواهان تا حدودی کار را بر دولت اوباما سخت می کند اما از یک طرف هم فشار افکار عمومی آمریکا بر مجلس و کنگره آمریکا وارد می شود و افکار عمومی آمریکا به دنبال حل موضوع هسته ای هستند  و پیروزی جمهوریخواهان تغییر زیادی در روند مذاکرات ایجاد نمی کند.

 

 

انتهای پیام/ب