ایلام بیدار19:42 - 1393/08/24
آشتیانی همان گزینه اصلی وزارت علوم است؟

برگی دیگر از فعالیت های پشت پرده وزیر پیشنهادی علوم/ نقش ویژه دانش آشتیانی در انتصاب افراد مسئله دار در دانشگاه ها

فخرالدین دانش آشتیانی در شرایطی هفته گذشته به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شد که خیلی ها وی را همان گزینه اصلی دولت برای تصدی وزارت علوم می دانند. این در شرایطی است که سوابق دانش آشتیانی نیز گواه این ماجراست.

به گزارشایلام بیدار،کمتر از یک ماه پیش بود که دولت یازدهم نیلی احمدآبادی را به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت علوم به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد و در همان برهه بسیاری از نمایندگان مجلس معتقد بودند که معرفی چنین گزینه ای از سوی دولت بیشتر به یک شوخی شبیه است تا واقعیت. چراکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی کارنامه نیلی احمدآبادی را برای وزارت علوم ضعیف قلمداد می کردند و از سناریوی دولت در زمینه وزارت علوم خبر دادند.

برخی از نمایندگان معتقد بودند که نیلی احمدآبادی گزینه ای در سایه است و دولت با علم به اینکه نیلی رای نخواهد آورد، وی را به مجلس معرفی کرده است تا از یک سو در مرحله بعدی وزیر مد نظر خود را به مجلس معرفی کند و از سوی دیگر هزینه مجلس برای رای اعتماد به وزیر علوم را بالا برده و با این اقدام، پروژه تخریب چهره مجلس یازدهم را در پیش گیرد. این نظر نمایندگان مجلس در شرایطی بود که هیچ تلاشی از سوی دولت و مشاور پارلمانی رئیس جمهور برای رای اعتماد نمایندگان به نیلی احمد آبادی صورت نگرفت.

حالا فخرالدین دانش آشتیانی در شرایطی هفته گذشته به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شد که خیلی ها وی را همان گزینه اصلی دولت برای تصدی وزارت علوم می دانند. این در شرایطی است که سوابق دانش آشتیانی نیز گواه این ماجراست.

فخرالدین دانش نماینده جریان فتنه در سال 88، پیش از این در کمیته انتصابات روسای دانشگاه ها در وزارت علوم در کنار عبدالحسین فریدون و محمد حسین صادقی بوده و بسیاری از روسای فعلی دانشگاه های کشور که دارای گرایشات معارض یا فتنه هستند با نظر مستقیم دانش و بدون دخالت فرجی دانا وزیر وقت علوم منصوب گردیدند. از سوی دیگر نیز دانش آشتیانی دیکته کننده و اعمال کننده نظرات فعالان فتنه 88 و عضو اتاق فکر پشت صحنه وزارت علوم در زمینه انتصاب روسای دانشگاه ها بوده است.

همین فعالیت های پشت پرده و دست داشتن در تغییرات روسای دانشگاه ها نشان می دهد که سناریوی تعریف شده برای معرفی نیلی احمد آبادی به عنوان گزینه در سایه، واقعی بوده و حالا فخرالدین دانش آشتیانی به عنوان گزینه اصلی وارد میدان شده است.

در این بین سوالی که در اذهان عمومی به وجود آمده این است که آیا وزارت علوم در دولت یازدهم سهمی برای تندروهاست که هر بار وزیری برای این پست معرفی می شود، رد پایی در فتنه 88 داشته است؟

چراکه بررسی سوابق وزیر جدید پیشنهادی دولت نشان می دهد که دولتی ها بار دیگر در ادامه روند گذشته خود، بر معرفی گزینه های مسئله دار تاکید دارند و رئیس جمهور این بار در شرایطی فخرالدین دانش را به مجلس معرفی کرده که وی از مرتبطین نزدیک به جبهه منحله مشارکت و قائم مقام معین در وزارت علوم دولت اصلاحات بوده است.

فخر الدین دانش در فتنه 88 به علت ارتکاب مسائل امنیتی توسط نهادهای ذی ربط احضار شد و هم اکنون نیز عضو حلقه اصلی جریان فتنه در وزارت علوم به شمار می رود. جلسات محفلی وی و دیگر همکارانش در وزارت علوم نیز به صورت هفتگی و منظم در خصوص سیاست گذاری کلان آموزش عالی در اماکن واقع در شمال تهران برگزار می شود.

فخرالدین دانش حالا در شرایطی به عنوان عضو اصلی اتاق فکر جریان فتنه 88 مستقر در وزارت علوم به مجلس معرفی شده که وی از مرتبطان اصلی و محکومان فتنه 88 به شمار می رود.

بنابراین به نظر می رسد مجلس شورای اسلامی که در طول یکسال گذشته همواره سعی داشته از حضور فتنه گران و افراد مسئله دار در کابینه دولت جلوگیری کند، این بار نیز در برابر این گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم نیز ایستادگی کرده و با عدم رای اعتماد، پنجمین گزینه پیشنهادی دولت را نیز ناکام بگذارد.

انتهای پیام/ب

 

منبع:دانا