سرویس: علمی و فناوری
کد خبر: 1255
|
19:26 - 1391/11/02
نسخه چاپی

ترفند تازه سودجویان برای اخاذی به بهانه وام/

با این نرم افزار به راحتی میلیاردر شوید!

با این نرم افزار به راحتی میلیاردر شوید!
این محصول که در قالب یک پکیج نرم‌افزاری تهیه و گردآوری شده، شامل روش‌های کسب و کار و آموزش ۷۰ طرح سرمایه‌گذاری و اخذ وام از بانک‌هاست. این در حالی است که به باور کارشناسان انتظامی‌، این پکیج نرم افزاری در ورای آموزش روش‌های اخذ وام، شگرد‌های کلاهبرداری را به جوانان آموزش می‌دهد و یک پروسه زنجیروار برای کسب درآمد نامشروع است!

 

در ماه‌های گذشته تبلیغات محصول الکترونیکی در سطح شهر، اماکن عمومی ‌و فضای مجازی مشاهده می‌شود که محور اصلی این تبلیغات اخد وام‌های چند صد میلیونی و آموزش روش‌های گرفتن این وام‌ها از طرق مختلف است.

این محصول که در قالب یک پکیج نرم‌افزاری تهیه و گردآوری شده، شامل روش‌های کسب و کار و آموزش ۷۰ طرح سرمایه‌گذاری و اخذ وام از بانک‌هاست. این در حالی است که به باور کارشناسان انتظامی‌، این پکیج نرم افزاری در ورای آموزش روش‌های اخذ وام، شگرد‌های کلاهبرداری را به جوانان آموزش می‌دهد و یک پروسه زنجیروار برای کسب درآمد نامشروع است!

این روزها فقط کافی است در زمان عبور از اماکن پرتردد و شلوغ شهر همانند اطراف دانشگاه‌ها و مراکز علمی – ‌آموزشی به تبلیغاتی نصب شده روی دیوارها اندکی توجه داشته باشید؛ تبلیغاتی که تکه کاغذهای قابل جدا شدن دارد و می‌توانید شماره ارتباطی مورد نظر را جدا کرده و با خود ببرید. یکی از تبلیغاتی که در ماه‌های گذشته و در شرایطی که بازار کسب و کار و اشتغال در کشور کساد است ، بیشتر خودنمایی می‌کند مربوط به یک بسته نرم‌افزاری است.

طبق آنچه در این تبلیغ گفته می‌شود، روش‌های اخذ وام و سرمایه‌گذاری نوین در قالب فیلم‌های آموزشی به مخاطب ارائه می‌شود.

 *شما هم ثروتمند شوید!

 «شما با به کارگیری آموزش‌های این سی دی به سادگی می‌توانید خود را بعد از مدتی در بین ثروتمندان ببینید!» این جمله‌ای است که توسط یک خانم بسیار مودب و خوشرو در پیش‌پرده تبلیغ این نرم‌افزار آموزشی بیان می‌شود. علاوه براین، تبلیغات مربوط به این نرم افزار در فضای مجازی هم به صورت گسترده‌ای مشاهده می‌شود.

جالب اینجاست که کلاهبرداران برای باور پذیربودن اینگونه تبلیغات از واژه‌هایی همچون «برنامه قانونی، طبق ضوابط بانکی و وام خوداشتغالی» استفاده می‌کنند.

*و اما تاکتیک کلاهبردارها

برای اینکه با تاکتیک کلاهبردارها برای کلاهبرداری و کسب درآمد از طریق این شگرد بیشتر آشنا شویم، ضمن تماس با سرهنگ محمد جوادی استاد دانشگاه و کارشناس انتظامی‌ خواستار اطلاعات بیشتری درباره این روش کلاهبرداری شدیم. این کارشناس انتظامی‌ با بیان اینکه آموزش روش‌های اخذ وام آن هم از طریق فیلم‌های آموزشی و نرم‌افزارها یک کلاهبرداری زنجیروار است، می‌گوید: بررسی‌ها و مطالعات انجام شده درباره پرونده‌های گذشته نشان می‌دهد که این موضوع یک پروسه زنجیروار برای کسب درآمد و اغفال جوانان است که‌ متأسفانه در ماه‌های گذشته شاهد افزایش آن بوده ایم.

جوادی، می افزاید: این روش کلاهبرداری و کسب درآمد درچند مرحله انجام می‌شود: ‌

۱- فروش نرم‌افزار به جوانان با تبلیغات گسترده

۲- مراجعه جوان مشتاق به نشانی ارائه شده در فیلم و اخذ مبالغی به عنوان ثبت‌نام اولیه

۳- ثبت‌نام و اخذ مبالغی به بهانه شهریه کلاس‌های حضوری آموزشی

۴- وارد شدن فرد به فاز سرمایه‌گذاری و مشارکت با اعضا و سرشاخه‌های شرکت کلاهبردار

سرهنگ جوادی، ضمن هشدار به جوانانی که تصمیم دارند برای گرفتن وام به دفاتر مربوط مراجعه کنند، می‌گوید: در مواردی دیده شده که افراد شیاد با درج آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار تحت عناوین گوناگون آموزش روش‌های کسب و کار و راه‌های اخذ وام بانکی، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌‌کنند که لازم است جوانان در زمان مراجعه به شرکت‌های مورد نظر، نحوه فعالیت و پیشینه شرکت را به‌درستی بررسی کنند و فریب چرب‌زبانی مدیر و کارکنان شرکت، تبلیغات و دکوراسیون محیط کار آنها را نخورند.ژ

وی، افزود: شرایط پرداخت تسهیلات وام و سرمایه‌گذاری از طریق بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری خصوصی و دولتی، کاملاً مشخص است و این مراکز براساس یک چرخش اداری مشخص، پاسخگوی افراد هستند و درحقیقت تمام بانک‌ها و مؤسسسات مالی و اعتباری مجاز یک واحد روابط عمومی‌ برای پاسخگویی دارند و جوانان باید برای دریافت وام تنها به مراکز رسمی ‌مورد تأیید مراجعه کنند.

*جریمه کلاهبرداری یک تا ۱۰ سال حبس

اما فرهاد تجری قاضی دادگستری درباره روش تازه کلاهبرداری به بهانه وام معتقد است که این روزها با توجه به کساد بودن وضعیت اشتغال در کشور، بسیاری از جوانان به ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به دنبال روزنه‌ای برای وارد شدن به فضای کسب و کار و سرمایه‌گذاری هستند و از آن جهت که جوان امروزی به دنبال کسب درآمد‌های یک‌شبه است، کلاهبرداران هم از این موضوع به سود خود استفاده و چترکلاهبرداری را به بهانه‌های گوناگون باز می‌کنند.

تجری، با بیان این مطلب می‌گوید: در حال حاضر جریمه کلاهبردارانی که به جرم وام‌های پوشالی به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند، حبس از یک تا ۱۰ سال است که در این شرایط قوانین خوبی برای باز‌دارندگی از این نوع جرائم درکشور وجود دارد، اما دغدغه بسیاری از قضات و کارشناسان انتظامی، در وهله اول پذیرش راحت اینگونه تبلیغات از سوی برخی جوانان و اطلاع نداشتن از پروسه کلاهبرداری است و در مرحله بعد وارد شدن جوانان به فاز خطرناک‌‌تر این نوع از کلاهبرداری‌ها یعنی سرمایه‌گذاری‌های کلان به بهانه ثروتمند شدن

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب