به گزارشايلام بيدار، تلاش و فعالیت دانشجویان و جوانان موفق و مبتکر، همواره ترسیم کننده تصویری امیدبخش و واقعی از نیروی انسانی فعال و متعهد کشور بوده و نقش و تأثیرگذاری نخبگان جوان در برنامه ریزی صحیح برای آینده، پیشرفت علمی ایران و جلو بردن مرزهای دانش بشری، بسیار حائز اهمیت است.
از این رو بها دادن به فعالیت های علمی جوانان و مراقبت هوشمندانه و استفاده صحیح از گنجینه نیروی انسانیِ نخبه سرمایه ای است که نباید با تصویرسازی غلط و منفی و عدم حمایت و پشتیبانی از فعالیت های علمی آنان مورد غفلت قرار بگیرد.
"مسعود غیابی" دانشجوی رشته معماری دانشکده فنی پسران ایلام یکی از کم سن و سال ترین دانشجویانی است که توانسته است در سن 18 سالگی در زمینه مهارت های علمی موفقیت های خوبی را کسب کند.
وی که در سن 15 سالگی رتبه اول مسابقات ملی مهارت کشور را از آن خود کرده، در گفت و گو با خبرنگار ایلام رصد، ازحضورش در مسابقات بین المللی مهارت گفت: در سال 2016 در مسابقات بین المللی مهارت در کشور روسیه توانستم به مقام چهارم دنیا برسم.
این جوان موفق ایلامی با اشاره به علاقه اش به رشته گرافیک اظهار داشت: پدرم یکی از مشوق های اصلی ام برای گام نهادن در این مسیر و فعالیت در رشته معماری بوده است و از زمان دبیرستان با ورود به هنرستان فنی به فراگیری این دانش بر اساس علاقه و انگیزه شخصی ام پرداختم.
غیابی با اشاره به تحقیقات و مقالات متعددی که در زمینه معماری به رشته تحریر در آورده است، اضافه کرد: کسب مقام چهارم در مسابقات طراحی گرافیک روسیه ، کسب مقام سوم مسابقات طراحی گرافیک در کشور، نفر سوم انتخابی مسابقات جهانی ابوظبی، نفر سوم انتخابی مسابقات کازان، پذیرش دومقاله در کنفرانس بین المللی isi . isc، ودو سال پیاپی کسب مقام اول در مسابقات گرافیک استانی و مسابقات ملی مهارت از مهمترین موفقیت های بنده است.
وی به بازسازی معماری شهر باستانی کاسپر اشاره و گفت: اخیرا موفق شده ام طرح معماری شهر کاسپر را بازسازی نمایم، این بازسازی برای اولین بار صورت گرفته است که من توانسته ام بر اساس یک نقشه قدیمی از شهر و طرح های الحاقی و مطالعات فردی و جمع آوری شده به بازسازی معماری این شهر بپردازم.
این دانشجوی محقق اضافه کرد: شهر کاسپر مربوط به دورهی بابلی ها(حدود ۳۹۰۰سال) پیش و یکی از شهر های مرزی در مرز بین بابل و عیلامی ها ومربوط به دوره حکومت کاسی ها یا همان کاسیان است.کاسیان قومی بودند که در شمال عیلامی ها سکونت داشتند و بعد به بابل حمله می کنند و حدود ۲۰۰سال بر بابل حکم رانی داشتند، اطلاعات کامل و دقیقی در این زمینه در اینترنت وجود ندارد و بنده از روی کتاب ها و مطالعاتی که داشتم این شهر را پیدا و نسبت به بازسازی معماری آن اقدام کردم.
غیابی در ادامه به ضرورت توجه مسئولان به امور جوانان، حمایت از تلاش ها و فعالیت های علمی آنان اشاره و یادآور شد: امیدوارم شرایطی به وجود بیاید که دانشجویان با حمایت های مسئولان دغدغه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی را نداشته و بسترهای مناسب برای فعالیت های علمی آنان مهیا شود.
این دانشجوی ایلامی بیان کرد: بها دادن به جوانان زمینه رشد علمی و توسعه و پیشرفت کشور را فراهم می سازد از این رو مدیران اجرائی تلاش کنند با تامین شرایط لازم به نحوی برنامه ریزی کنند که جوانان بتوانند تمام تمرکز خود را بر روی پژوهش معطوف دارند، یا برای شرکت در کنگره ها و محافل علمی پشتبانی شوند و دنیا توانایی و قدرت علمی جوانان این مرز و بوم را بیشتر از بیش ببیند.
ایلام رصد
انتهای پیام/
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد