سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 20696
|
10:14 - 1395/03/09
نسخه چاپی

با ساخت دستگاه های سنگ شکن؛

کارآفرین خلاق سیروانی فعل توانستن راصرف کرد+تصاویر

کارآفرین خلاق سیروانی فعل توانستن راصرف کرد+تصاویر
مصطفی حیدری یکی از کارآفرینانی است که در حال حاظر با استعداد خلاق خود توانسته تمام دستگاه های مورد نیاز یک کارگاه سنگ شکن را با سرمایه اندک آن هم در حیاط خانه اش بسازد.

به گزارشايلام بيدار به نقل از سیروان نوین، کارآفرینی و توسعه آن این روزها یکی از دغدغه‎های مسئولان برای حل معضل بیکاری است و مسئولان امر با ارائه راهکارها و همایش‎ های مختلف به دنبال این هستند که جامعه را به سمت به کارگیری توانایی‎های و استعدادهای خلاق برای تولید، در عرصه‎های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی سوق دهند.

 آنچه که مورد تایید همگان قرار دارد این است که بهترین‎ها در عرصه‎‌های اقتصادی و اجتماعی جهان اکثرا به دلیل داشتن ثروت به این موقعیت دست نیافتند بلکه پاسخ به توانایی درونی و خود باوری آنها را به این جایگاه رسانده است.

مصطفی حیدری یکی از کارآفرینانی است که در حال حاظر با استعداد خلاق خود توانسته تمام دستگاه های مورد نیاز یک کارگاه سنگ شکن را  با سرمایه اندک  آن هم در حیاط خانه اش بسازد.

از استعداد و خلاقیت برای کاهش هزینه ها استفاده کردم

حیدری که ساکن شهر لومار از توابع شهرستان سیروان و داری48 سال سن است، درباره فعالیت خود می گوید: چندین سال است که یک کارگاه تولید موزاییک بتونی راه اندازی کرده ام و انواع موزاییک های مورد نیاز شهرستان را در این کارگاه تولید می کنیم.

این کارآفرین سیروانی از درآمد حاصل از کارگاه موزاییک سازی خود راضی است ودر این باره اظهار می کند: از این طریق علاوه بر خودم و فرزندم، برای شش نفر دیگر شغل ایجاد کرده ام، بدون اینکه برای راه اندازی این کارگاه موزاییک سازی تسهیلات بانکی استفاده کرده باشم.

وی به مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت موازییک اشاره می کند و می افزاید: تولید موزاییک با کیفیت مناسب نیازمند مواد اولیه درجه یک و با کیفیت است به همین خاطر یک دستگاه کوچک سنگ شکن با ظرفیت تولید ده تن در روز تهیه کرده و در کنار کارگاه خودم راه اندازی کردم.

این کارآفرین سیروانی عنوان کرد: ماسه و پودر سنگ مورد نیاز کارگاه موزاییک سازی را خودم تولید می کردم که از این طریق هزینه های کارگاه تا حدودی کاهش یافت.

حیدری درباره علاقه خود به کارهای فنی و خلاقانه می گوید: علاقه ام به کارهای فنی و داشتن توایایی و استعداد باعث شده بیشتر کارهای فنی کارگاه موزاییک سازی را خودم انجام دهم.

تولید دستگاه های مود نیاز کارگاه سنگ شکن با کمترین هزینه

این فرد خلاق مدتی است در حیاط خانه خود با اندک وسایل و تجهیزات و همچنین سرمایه کم در حال ساخت وسایل مورد نیاز یک کارگاه سنگ شکن می باشد که درباره این موضوع بیان می کند: همیشه به دنبال عملی کردن ایده های خود بوده ام که این بار تصمیم گرفتم برای افزایش تولید و درآمد زایی بیشتر، سنگ شکن خود را توسعه و آن را به یک کارگاه با ظرفیت تولید بیشتر تبدیل کنم.

وی با بیان اینکه برای تهیه دستگاه های مورد نیاز یک کارگاه سنگ شکن حدود 450 میلیون تومان سرمایه مورد نیاز بود، ادامه داد: از آنجایی که برای توسعه کارگاه سنگ شکن این میزان سرمایه را نداشتم و از طرفی با توجه به تخصص و علاقه خود و فرزندم در زمینه کارهای فنی و همچنین جوشکاری تصمیم گرفتیم خود اقدام به ساخت این وسایل نماییم.

حیدری می گوید: با استفاده از کاتالوک های ماشین آلات سنگ شکن که از شرکت های سازنده این وسایل تهیه کرده بودیم، بعد از یک سال موفق به ساخت شش دستگاه مورد نیاز سنگ شکن شامل نوار نقاله، سرند دو طبقه، سرند خاک گیر، ماسه شور، هیدروکن،  فیدر شاتونی کوهی شدیم.

این کارآفرین موفق سیروانی تاکید کرد: برای ساخت این شش دستگاه بیش از 4 میلیارد ریال نیاز بود که ما توانستیم آنها را با 700 میلیون ریال و با همان کیفیت که در شرکت های سازنده تولید می شد بسازیم.

وی با بیان اینکه بعضی از این دستگاه های بعد از ساخته شدن به مدت چند ماه در مکانی نزدیک به کارگاه موزاییک سازی برای تولید ماسه مورد استفاده قرار گرفته اند، عنوان کرد: از آنجا که این مکان در نزدیکی روستا بود و همین امر باعث شد که اقدام به تهیه مکانی مناسب برای احداث کارگاه سنگ شکن کنیم.

این فرد خلاق اظهار کرد: در حال حاظر کارگاه سنگ شکن را در زمین به مساحت یک هکتار شروع کرده و دارای 70 درصد پیشرفت فیزیکی است ولی متاسفانه به دلیل نبود سرمایه لازم هنوز تکمیل و راه اندازی نشده است.

حیدری دیگر تجهیزات مورد نیاز کارگاه سنگ شکن خود را یک دستگاه فک و یک دستگاه کوبیت عنوان کرد و اضافه کرد: برای ساخت این دو دستگاه و همچنین تکمیل کارگاه نیاز به کمک و حمایت مسئولین دارم که با پرداخت تسهیلات می توانند در عملیات راه اندازی این کارگاه که ماسه مورد نیاز شهرستان را تامین می کند، تسهیل نمایند.

وی با بیان اینکه با بهره برداری این کارگاه زمینه اشتغال حداقل شش نفر به صورت مستقیم فراهم خواهد شد، اظهار کرد: معدن کارگاه سنگ شکن در آزمایشگاه های مختلف مورد آزمایش قرار گرفته و مشخص شد که برای اینکار بسیار مناسب می باشد.

این کارآفرین سیروانی خاطرنشان کرد: بعد از راه اندازی سنگ شکن به فکر تولید پودرسنگ در همین کارگاه هستم چرا که در این مکان می توان یکی از بهترین و مرغوب ترین پودرسنگ ها را تولید کرد.

وی تصریح کرد: امیدوارم هر چه سریعتر این کارگاه راه اندازی شود تا بتوانم خط تولید پودرسنگ را نیز راه اندازی کنم.

مسئولان از تولیدکنندگان و کارآفرینان حمایت کنند

وی بر ضروت حمایت مسئولان از تولیدکنندگان و کارآفرینان برای توسعه منطقه و حتی کشور تاکید کرد و می گوید: در صورت حمایت مسئولان می توانم دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز کارگاه های سنگ شکن و تولید آسفالت را در خود شهرستان تولید و به سایر استان های همجوار عرضه نمایم.

این کارآفرین موفق سیروانی با توصیه به سایر افراد به ویژه جوانان به تلاش برای شکوفا کردن استعداد های خود، می گوید: جوانان می توانند با تلاش بیشتر و همچنین راه اندازی کارگاه های تولیدی علاوه بر بهبود اقتصاد خود و خانواده باعث شکوفایی اقتصاد کشور نیز شوند.

این فرد خلاق معتقد است: اگر مسئولان زمینه سرمایه گذاری در سطح شهرستان را فراهم می کردند تا  سرمایه داران سیروان به جای سرمایه گذاری در سایر شهرها در سطح شهرستان آن هم در حوزه تولید سرمایه گذاری می کردند امروز در سیروان شاهد این حجم بیکار نبودیم.

حیدری در پایان گفت: از مسئولین و دولتمردان می‌خواهم که به جوانان و کار بلدان که در هر زمینه مشغول به کار هستند توجه بیشتری  شود و با دادن تسهیلات کم بهره در جهت بهبود و افزایش تولید و اشتغال اقدام کنند.

 

 
 

انتهای پیام/ی

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب